Om oss

Animal Vitality Europe er et heleid norsk selskap som har som formål å utvikle helse- og ytelsesfremme produkter til dyr. Vår spesialitet er naturprodukter hvor vi kombinerer livsviktige fettsyrer med vitaminer for å fremme de effekter som ønskes oppnådd. Våre produkter er utviklet basert på det siste innen forskningsresultater, og testet i praksis. Hvorfor er kosttilskudd til dyr viktig?

Ofte finner vi at fôr til våre kjæledyr oppfyller standarder som ikke tar hensyn til spesielle krav og funksjoner eller milde allergier. Et eksempel på slike milde allergier er fôrsensitivitet som følge av kunstige tilsetningstoffer og gluten i standardfôr, noe som gjør at kjæledyret vanskelig fårdet riktige næringsopptak. Det er helt vesentlig for å få blank, pigmentert pels og myke poter. Avl og energikrevende aktiviteter krever også tilskudd utover standardfôr.

Hva skiller Animal Vitality Europes kosttilskudd fra andre? I motsetning til rene fiskeoljer eller andre vanlige Omega 3 oljer har vi kombinert oljer med vitaminer for å skreddersy de effekter som ønskes oppnådd. Siden slike skreddersydde produkter skal ha en spesifikk effekt eller funksjon, kalles de gjerne funksjonelle produkter. Våre oljer produseres av Pharmatech, som er en godkjent produsent av produkter til mennesker. Dette er et kvalitetsstempel og garanterer høy kvalitet på Animal Vitality Europes produkter.